Hei jeg heter Monika og jeg hjelper jenter skape motivasjon, viljestyrke og selvtillit, slik at du kan få den energien og treninghverdagen du drømmer om.

Med en  4 års utdannelse som osteopat og en 8 års karriere som personlig trener,  har jeg etterhvert utviklet en høy og bred kompetanse etter å ha samarbeidet med idrettsutøvere, idrettslag, barn, voksne og alt i mellom.

Gjennom disse årene har jeg gravd dypt for å finne en treningsplan som kunne gi meg de beste og langvarige resultatene. Og det har jeg, men jeg har også falt av, gang på gang.

Fordi jeg manglet en essensiell ting, nemlig det grunnleggende tankesettet.

Hadde jeg bare visst dette tidligere, hadde jeg sluppet unna frustrasjon, skammen over å ikke klare det og ikke minst redselen for hva andre tror og tenker om det jeg kunne få til.

For meg var det som en åpenbaring når jeg forstod at jeg ikke var alene om å ha det slik. For jeg forstod at det handlet ikke om de eksterne faktorne som trening og kosthold, men om de interne faktorne som skulle drive meg igjennom dette. 

Og det handlet ikke om hvor hardt jeg kjørte på det jeg var bevisst på, , når jeg ikke hadde redskapene for å håndtere alt det som skjedde ubevisst. 

Idag forstår jeg og  jeg ønsker derfor å hjelpe andre i samme situasjon gjennom å gi de riktige verktøyene for å lykkes.

PROSJEKTER VI HAR VÆRT MED PÅ:

Trykk på bildene for å gå til nettsidene:

VÅRE VERDIER

 

 

VI PRAKTISERER ET KROPPSVENNLIG FOKUS.

Vi er alle på en egen reise når det kommer til kroppen vår og lever allerede i et samfunn hvor vi i ulik grad blir påvirket av det kroppsbilde media har skapt. Vi ønsker derfor å holde fokus på å gjøre vårt beste, skape mestringsfølelse, være fornøyd med det man har samtidig som vi jobber mot en reise for å bli en sterkere utgave av oss selv. For å klare dette, mener vi at det er viktig å fokusere på det vi kan gjøre noe med som de ordene vi bruker om oss selv og prøve å være vår egen bestevenninne. 

 

VI ER OPPTATT AV VERDIER

Vi mener du er den sterkeste utgaven av deg selv når du er i tråd med dine verdier og det som er viktig for deg. Vi ønsker derfor å skape et konsept som ikke bare fokuserer på at du skal se bra ut, men føle deg bra på veien mot målet.

 

VI FOKUSERER PÅ HELHETEN

Vi forstår at helse og lykke handler om mer enn bare bukse størrelse og vekt. Derfor har vi skapt en egen suksessformel som tar for seg mer enn bare vekten din.  Vi hjelper deg ikke bare med å bli en energisk, sprudlende og positiv kvinne på trening men også hvordan du kan overføre dette til hverdagen og familielivet ditt.

 

VI TROR PÅ AT VI ER STERKERE SAMMEN.

Og endre livsstil kan være vanskelig, derfor har vi ønsket å skape et oppbyggende nettverk med treningsglade kvinner som hjelper hverandre opp og støtter hverandre når vi faller av lasset. I tillegg ønsker vi å skape et treningskonsept hvor kvinner føler seg trygge nok til å spørre spørsmål slik at vi kan hjelpe deg nå de målene du virkelig drømmer om.

 

VI ER IKKE FOR ALLE

Vi er opptatt av å gjøre hverandre sterkere og slår sterkt ned på mobbing av andre og ikke minst din egen negative selvsnakk. Vi er opptatt av at vi skal bli vår egen bestevenninne og gjøre mot andre som du vil at  andre skal gjøre mot deg. Alle som er her, kjemper sin egen kamp og vi vil derfor be deg holde fred om du ikke har noe pent å si eller kommer med konstruktiv tilbakemelding for å prøve å hjelpe noen andre.